Nuori Penelope osoittaa suurta lahjakkuutta pianon ääressä. Vanhemmat tuumailevatkin jo että Penelopesta tulee kirjailija tai jonkun muun sortin taiteilija.

 

Katsos kummaa! Patrickin on aika kasvaa taaperoksi ja tavan mukaan syntymäpäiväkutsuja ei ole järjestetty ja paikalla on vain perhe. Patrickin kasvettua hänen suosikki lelukseen osoittautuu tuo karismaa nostattava pupu. Tästä pojasta ehkä yksi tulevaisuuden poliitikkoja?

 

Violet oli opettamassa Patrickia puhumaan kunnes viikatemies tuli hakemaan. Paikalla oli tietenkin hulatytöt ja lopulta Violet totesi olevansa helpottunut päästessään lopulta ikuiseen lepoon. Matkaan otettiin kuitenkin matkalaukku ja kyytipojaksi saatiin tikimuki.

 

Ehkä eniten Violetin poismeno kosketti Penelopea. Olivathan he olleet parhaita ystäviä siitä asti kun Penelopelle vaippoja vielä vaihdettiin.

 

 

Elämä kuitenkin jatkuu ja lopulta töihinkin oli palattava. Onneksi aina huonojen uutisten vastapainona olisi hyviä uutisia ja tällä kertaa ne olivat uutisia Cristopherin ylennyksestä. Kotiin tullessaan oli Cristopherilla toive. Toive että Penelope pääsisi yksityiskouluun. Niinpä Cristopher otti aiheen esille vaimonsa kanssa ja seuraavana päivänä rehtori kutsuttiin illalliselle. Blackwoodien talo, keskustelutaidot, ruoka ja tietenkin kahvi antoivat niin suuren vaikutuksen, että Penelope hyväksyttiin yksityiskoluun.

 

Seuraavana päivänä Penelope saapui uudesta koulustaan A+ mukanaan. Vanhemmat ovat kovin ylpeitä.

 

Hei mitäs nyt tapahtuu? Patrick kasvaa lapseksi! Pojan toiveena on näjöjään kasvaa samanlaiseksi kuin isosiskonsa :)

 

Tälläinen nuori salskea poika Patrickista sitten kasvoi. Cristopherin toiveena oli saada tämäkin lapsi yksityiskouluun mutta tällä kertaa epäonnistuttiin (lähinnä koska rehtori ei suostunut istumaan pöydässä vaan nousi heti istuttuaan pois). Patrick käy siis julkista koulua.

 

Dagmar ei käy töissä joten hänellä on paljon vapaa aikaa varsinkin nyt kun lapset ovat kasvaneet eivätkä tarvitse enää vaipan vaihtoa. Tässä näemmekin että Dagmar käyttää aikaansa uima-altaalla ja kuntolaitteen kanssa treenatessa.

 

Tässä Penelope, Patrick ja heidän kaverinsa pelaavat koulun jälkeen.

 

Penelopen on aika kasvaa teiniksi ja hänestä kasvaa tämä kaunis puhelimessa viihtyvä neito. Hattu sai kuulemma lähteä.

 

Heti kasvettuaan alkoi tämä teini huolehtia painostaan ja ryntäsi treenaamaan. Voi ei! Piano pitäisi virittää. Eipä mitään hätää Penelope kun omistautunut on pianolle niin virittämisen kyllä hoitaisi.

 

Patrickin kasvettua lapseksi alkoi tämän aika kulumaan paljon shakkilaudan ääressä. Cristopher puolestaan huolehtii taidoistaan toivoessaan uutta ylennystä kulinaarisella uralla.

 

Eräänä yönä alkoi varashälytin ulvoa ja niinpä poliisi riensi paikalle. Rosvo saatiin kiinni ja perhettä palkittiin pienellä summalla rahaa.

 

Penelope tutustuu muuan Alvin Futaan ja vaikka aluksi Penelope ei ole oikein innoissaan niin ajan kuluttua alkavat nämä kaksi löytää yhteistä säveltä.

 

Mutta hetkinen? Mitä tämä paloauto täällä tekee ihmettelevät Cristopher ja Dagmar. Siitä päätellen että palomies läksyttää Penelopea ja antaa sakot saadaan selville että Penelope oli soittanut pilapuhelun palolaitokselle. Häpeä Penelope.

 

Pilapuheluiden soittaminen tekee nälkäiseksi. Ei tämä spagetin teko kuitenkaan oikein onnistu.

 

Aamulla noustaan ajoissa kouluun. Eikös Penelope näytäkin nätiltä koulupuvussaan?

 

Samaisena iltana Cristopher saapuu kotiin ja ryntää heti koneelle kirjoittamaan. Hänellä on toiveena kirjoittaa best-seller joten hän painaa unettomia öitä ja päiviä muutaman peräkkäin pelkän kahvin voimalla. Dagmar on huolissaan pysyykö hänen miehensä terveenä tuolla menolla.

 

Penelope flirttailee Alvinin kanssa ja he halivat romanttisesti joten Penelope päättä suudella tätä. Suudelma kuitenkin torjutaan ja Penelope ei voi ymmärtää miksei Alvin halua pussata tätä. Mitä miehen pääössä kulkee kun flirttailee mutta suudelmat eivät kelpaa?

 

Patrick huomaa jotain kummallista ja perhe kokoontuu ihmettelemään. Selviää että Patrickin on aika kasvaa teiniksi! Voi kun ne kasvavat nopeasti ajattelee Dagmar. Nyt talossa asustelee kaksi teiniä. Jaa-a mitähän tästä tulee?

 

VIHDOIN! Penelope sai Alvinin suutelemaan häntä. Siinä meni se ensisuudelma ;)