Cristopher oli jo teininä tutustunut heidän postinkantajaansa Dagmariin ja nyt kun Cristopher oli kypsä aikuinen alkoi tämä tuntea suurempia tunteita. Myöhemmin Cristopher keräsi rohkeutensa ja hän meni Dagmarin kanssa kihloihin. Dagmar muutti asumaan Cristopherin luo ja pienen pynttäytymisen jälkeen työasun alta löytyy tämä viehättävä vaaleaverikkö.

 

Äitinsä Violetin siirryttyä eläkkeelle alkaa Cristopher tehdä töitä kulinaarisella uralla. Kokkaustaitojensa ansiosta hänestä tulee nopeasti arvostettu kokki. Cristopher suunnitteli myös tulevia häitään joten ylennyksistä tulleet rahat olivat tarpeen.

 

Häät saatiin järjestettyä ja paikalle saapui paljon perheystäviä. Mukaan lukien Cristopherin isä, jota tämä ei ollut ikinä nähnyt. Valitettavasti Cristopherin äiti salasi isän läsnäolon ja näin Cristopher ei vieläkään tiedä kuka on hänen biologinen isänsä.

 

 

 

Häät järjestettiin takapihalla ja todistajien läsnäollessa Cristopher ja Dagmar vihittiin.

 

"Esittelen teille Cristopher ja Dagmar Blackwoodin!"

 

Rakastavaiset olivat palanneet häämatkaltaan ja Dagmar oli sitä mieltä, että pitäisi lämmittää hänen ja anopin välejä kerran he tulisivat asumaan samalla tontilla.

 

Anopin ollessa nukkumassa oli rakastavaisillamme aikaa lempiä ja mahdollisesti jatkaa sukua mutta eihän sitä ikinä tiedä.

 

Dagmarin vahtiessa kotia kävi Cristopher ahkerasti töissä, ja näin perheellä oli varaa laajentaa taloansa. Tämän kertainen laajennus sisälsi rauhallisen takkahuoneen, jonne saattoi mennä lukemaan tai yksinkertaisesti rentoutumaan.

 

Lopulta useiden yrityksien jälkeen Dagmar tulee raskaaksi. Cristopher on pakahtua onnesta, mutta samalla ajattelee, että jonkun pitäisi kertoa Dagmarille olla syömättä useammankin edestä.

 

Raskaus se vain innostaa Dagmaria pitämään kodista huolta ja töiden lomassa hän myös huomaa, että takkahuone on hyvä paikka nokosille.

 

Rauha maailmassa (tai ainakin tässä talossa) ja Dagmarin raskaus etenee turvallisesti. Pian tulisi aika alkaa suunnitella lastenhuonetta.