Cristopherilla menee työssä mainiosti ja viimeisimmät kaksi isoa bonusta antoivat mahdollisuuden isoon remonttiin. Tätä olikin kaivattu kasvavan perheen vuoksi. Kaiken kaikkiaan remontille kustannuksia tuli olemaan n. 45 000 simoleonia. Monia seiniä kaadettiin ja huoneiden järjestys muuttui. Kaikki tapetit ja lattiat menivät uusiksi ja talon perälle tehtiin uusi laajennus. Muutamia vanhoja huonekaluja myytin kun ostettiin uusia sopimaan talon nykyiseen lookkiin.

 

Suuri makuuhuone eli se makuuhuone joka on aina varattuna talon sen hetkiselle perijälle ja tämän puolisolle muutti paikkaansa uuteen osaan taloa uusine tapetteineen ja lattioineen. Sänky säästettiin.

Lastenhuone suureni, sai uudet tapetit ja lattiat, vaihtoi paikkaansa ja sisältää nyt kaksi lastensänkyä.

Tietokoneelle ja kuntolaitteelle ei löydetty sopivampaa paikkaa, joten ne sijoitettiin tylysti lastenhuoneeseen ja päämakuuhuoneeseen johtavaan käytävään.

 

Kylpyhuoneita saatiin aikaan kolme kappaletta ja sama linja niitten tyylissä pidettiin puhtaan valkoisilla pytyillä ja yhtyvillä kaakelivalinnoilla.

Entisen tyhjähkön laajennuksen kohdalle päätettiin remontoida talon yleinen makuuhuone, jonne yleisesti kaikki muut paitsi perijäpariskunta menisivät nukkumaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä hetkellä kaksi petiä on varattuina nimittäin Violetille ja Penelopelle.

Vasta lisätty takkahuone muutti paikkaansa ja sai uudet tapetit ja lattian. Yleis makuuhuoneeseen pääse takkahuoneen läpi.

 

Keittiö ja olohuone sai aivan uuden ilmeen kun seinät ja lattia, sekä suurin osa kalusteista laitettiin uusiksi. Tilaa tuntuu olevan nyt enemmän vaikkei kyseistä tilaa laajennettu eikä sen sijaintia muutettu.

 

Ja tämä kaikki oli mahdollista kiitos Cristopherin 60,000 bonuksen. Kiitämme sinua Cristopher, joka niin ahkerasti opiskelet ja teet työtäsi.