Violet oli synnyttänyt esikoisensa ja rahaa olisi saatava joten Violet palasi töihin ja palkkasi lastenhoitajan vahtimaan Cristopheria. Eikä mennyt aikaakaan kun Violet sai jälleen uuden ylennyksen. Töissä käyminen ei kuitenkaan estänyt Violetia viettämästä myös aikaa poikansa kanssa kuten tämän opettaminen kävelemään tai käymään potalla.



Violetin kovan ahertamisen ansiosta Cristopher kasvaa lapseksi onnistuneesti.



Cristopher ahertaa koulussa uutterasti ja koittaa päivä kun tämä kasvaa teiniksi. Tällöin alkavat Cristopherin hormonit tehdä tehtäviänsä ja pian löytääkin tämä sopivan tytön jolle antaa ensi suudelmansa.




Samaan aikaan Violet tekee töitä töittenkin edestä ja nousee urallaan yhä arvostetummaksi henkilöksi.



Blackwoodin perheen varojen kasvaessa päätetään tontille rakennuttaa varasto. Tänne voitaisiin säilöä sillä hetkellä tarpeettomia tavaroita tulevaisuutta varten. Myös huonekaluihin ja mm. kahvinkeittimeen oli nyt varaa ja elämä tuntui jo maistuvan jollekin.



Violetista tuli vanha, mutta päättäväisesti tämä jatkoi töitään. Mammonatavoitteella varustettu Cristopher pääsi yksityiskouluun ja olikin tästä hyvin onneissaan, kunnes tuli päivä kasvaa aikuiseksi ja jatkaa sukua. Matka kolmatta sukupolvea kohti.